loading...

کادو خاص

شاید شما مدت زمان زیادی را برای این صرف می کنید که از فعالیت های دوستانتان با خبر شوید. شاید دیگر مایل نیستید که اطلاعات خصوصی خود را در اختیار یک سایت اینترنتی بگذارید و یا شاید به این نتیجه رسیده ای

روش حذف دائمی حساب کاربری فیس بوک (همراه با تصویر)

نازنین بازدید : 3 چهارشنبه 15 ارديبهشت 1400 نظرات (0)

شاید شما مدت زمان زیادی را برای این صرف می کنید که از فعالیت های دوستانتان با خبر شوید. شاید دیگر مایل نیستید که اطلاعات خصوصی خود را در اختیار یک سایت اینترنتی بگذارید و یا شاید به این نتیجه رسیده اید که Myspace خیلی هم بد نبوده است. هر دلیلی که داشته باشید، فرقی ندارد. شما می توانید حساب کاربری فیس بوک خود را غیر فعال کنید. در اینجا می توانید راه این کار را یاد بگیرید.

https://safir-ac.ir/پاک-کردن-اکانت-فیس-بوک/

مرحله 1. شما باید یک حساب کاربری داشته باشد (حتما فکر می کنید، اینکه واضح است).

yektanet.com
مرحله 2. بالای صفحه فیس بوک خود، در گوشه راست یک فلش کوچک می بینید که نوک آن به سمت پایین نشان می دهد. روی آن فلش کلیک کنید.

مرحله 2. بالای صفحه فیس بوک خود، در گوشه راست یک فلش کوچک می بینید که نوک آن به سمت پایین نشان می دهد. روی آن فلش کلیک کنید.

.

yektanet-logo-sign
تبلیغ
راه اندازی سایت به ساده ترین شکل ممکن
راه اندازی سایت به ساده ترین شکل ممکن

مشاهده
مرحله 3. در فهرستی که باز می شود Settingsرا کلیک کنید.

مرحله 4. در سمت چپ به بخش Security بروید- دومین گزینه پس از General.

مرحله 4. در سمت چپ به بخش Security بروید- دومین گزینه پس از General.

.

در قسمت پایین، خط Deactivate Your Account را می بینید. هنگامی که در سمت راست edit link  را کلیک کنید، توصیه نامه ای با اطلاعاتی در خصوص غیر فعال کردن حساب کاربری برای شما باز می شود.

Deactivate your account را در خط پایین صفحه کلیک کنید.

Deactivate your account را در خط پایین صفحه کلیک کنید.

.

حتی برای یک لحظه هم نباید فکر کنید که فیس بوک به راحتی به شما اجازه می دهد که ترکش کنید.

مرحله 5. شما به صفحه ای هدایت می شود که در آن برای آخرین بار به شما التماس می شود که در مورد تصمیم خود تجدید نظر کنید:

مرحله 5. شما به صفحه ای هدایت می شود که در آن برای آخرین بار به شما التماس می شود که در مورد تصمیم خود تجدید نظر کنید:

آیا مطمئن هستید که می خواهید حساب کاربری خود را غیر فعال کنید؟

غیر فعال کردن حساب کاربری، پروفایل شما را هم غیر فعال می کند و نام، عکس و تمام اطلاعاتی را که در فیس بوک به اشتراک گذاشته اید را پاک می کند. برخی از اطلاعات ممکن است برای دیگران قابل مشاهده باشد، مانند نام شما در فهرست اسامی دوستان یا پیام هایی که ارسال کرده اید.

.

سپس به شما لیست اسامی دوستانتان نشان داده می شود که دیگر نمی توانید با آنها صحبت کنید. فیس بوک اصرار دارد که آنها دلتنگ شما می شوند اگر شما بروید.

سپس به شما فهرستی نشان داده می شود تا دلیل ترک خود را اعلام کنید.

سپس به شما فهرستی نشان داده می شود تا دلیل ترک خود را اعلام کنید.

نکته مفید: اگر ادمینیستریتور یک صفحه در فیس بوک هستید، پس از غیر فعال سازی حساب کاربری، دسترسی به آن سایت را از دست می دهید و خود آن صفحه هم از کار خواهد افتاد، اگر شما تنها ادمین آن باشد.

نکته مفید: اگر ادمینیستریتور یک صفحه در فیس بوک هستید، پس از غیر فعال سازی حساب کاربری، دسترسی به آن سایت را از دست می دهید و خود آن صفحه هم از کار خواهد افتاد، اگر شما تنها ادمین آن باشد.

یک ابزار مفید که جدیدا به پروسه اصلی اضافه شده است، ویژگی فعال سازی مجدد خودکار است، یعنی اگر شما فقط به یک زمان استراحت نیاز دارید، یا اگر می خواهید برای یک روز وانمود کنید که دارای حساب کاربری فیس بوک نمی باشید، می توانید آنرا یک روز بعد یا هر زمان دیگری که می خواهید، با انتخاب وتنظیم زمان مد نظرتان به طور خودکار فعال کنید.

مرحله 6. دکمه Deactivate را فشار دهید

کار تمام شد و شما می توانید به زندگی جدیدتان سلام بگویید.

حالا اگر واقعا از آزادی دیجیتالی که به دست آورده اید لذت می برید، می توانید در دو مرحله حساب کاربری خود را دائما خاموش کنید.

مرحله 7. یک کپی از تمام اطلاعات خود دانلود کنید، فقط برای روز مبادا، اگر حس نوستالژیک به شما دست داد و خواستید عکس های قدیمی خودتان را دوباره ببینید. شما می توانید این کار را از طریق بخش تنظیمات منو صفحه اصلی خود انجام دهید

در پایین صفحه گزینه Download a copy of your Facebook data را انتخاب کنید

مرحله 7. یک کپی از تمام اطلاعات خود دانلود کنید، فقط برای روز مبادا، اگر حس نوستالژیک به شما دست داد و خواستید عکس های قدیمی خودتان را دوباره ببینید. شما می توانید این کار را از طریق بخش تنظیمات منو صفحه اصلی خود انجام دهید در پایین صفحه گزینه Download a copy of your Facebook data را انتخاب کنید

.

مرحله 8. آیا آماده اید؟ نفس عمیق بکشید.

به لینک پایین بروید و دکمه آبی رنگ، “Delete my account”، را فشار دهید

https://www.facebook.com/help/delete_account

مرحله 8. آیا آماده اید؟ نفس عمیق بکشید. به لینک پایین بروید و دکمه آبی رنگ، "Delete my account"، را فشار دهید

.

اگر دکمه delete را فشار دهید، کار به پایان رسیده است.

تبریک، از آزادی خود لذت ببرید.

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 114
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 1
  • آی پی دیروز : 0
  • بازدید امروز : 29
  • باردید دیروز : 1
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 39
  • بازدید ماه : 93
  • بازدید سال : 610
  • بازدید کلی : 1,067